Opbaren in een zorgcentrum – Opbaren elders

Opbaren in een zorgcentrum

Heeft het overlijden plaats gevonden in een zorgcentrum, dan is er veelal een mogelijkheid om de overledene daar op te baren. Onze uitvaartleidster zal dan samen met de nabestaanden en in overleg met het zorgcentrum kijken hoe het e.e.a. te regelen. Zij zal dan ook zorg dragen voor de koeling en de overledene verder verzorgen. Desgewenst kunt u ook een rol spelen bij de verzorging. Vaak is er dan ook nog de mogelijkheid om in het zorgcentrum condoleances te verzorgen.

Opbaren elders

Wilt u dat de overledene elders wordt opgebaard omdat het thuis of in het zorgcentrum niet mogelijk is. Dan zijn er meerdere mogelijkheden.

Één van de mogelijkheden is het crematorium en uitvaartcentrum Waerdse Landen aan de Krusemanlaan. Dus ook als u niet gecremeerd wenst te worden is daar de mogelijkheid om opgebaard te worden, condoleances en eventueel een uitvaartdienst te verzorgen

Wij spreken dan met u af wanneer we de overledene ophalen voor de verzorging. Wilt u dit zo snel mogelijk, of moet er bijvoorbeeld nog familie worden ingelicht? Of is de overledene ’s nachts overleden in een zorginstelling? Dan kunnen we ook wachten tot de volgende ochtend. De overledene zal dan door ons in uitvaartcentrum Waerdse Landen verzorgd worden. Ook daar kunt u desgewenst een rol spelen bij de verzorging.

Andere mogelijkheden kunt u te allen tijde met onze uitvaartleider overleggen.

Schuiven naar boven